WEBSTUFF | Kritikát vállalok

július 07, 2018

Sziasztok! Az elmúlt napokban gondolkoztam, hogy mi hiányzik az életemből, ez pedig nem más, mint a kritika. Régebben is volt az oldalon ilyen lehetőség, még amikor gportálon bloggerkedtem, és imádtam igazából ezeket írni. Szóval:


Mivel a blogspot teljesen más, mint a gportál, általában kevés a saját kinézet, ezért ezt a részt csak úgy fogom nézni, hogy mennyire illik az oldal témájához, persze ha saját, vagy átalakított azt mindenképpen szóvá fogom tenni. Természetesen bármilyen témával lehet jelentkezni (és bármilyen szolgáltatótól), a történetes bloggerekhez csak annyit szólnék, hogy az egész sztorit valószínűleg nem fogom elolvasni, de az első két - három részt biztosan megnézem, esetleg ha vannak külön kis részletek a szereplőkről, a helyszínről és hasonló, azokat is elolvasom. A bloggereknél pedig a bejegyzéseket tüzetesen fogom átnézni.

Wattpadosok, sajnálom, de ne jelentkezzetek. Biztos van olyan személy, aki könyvet/történetet/novellát véleményez. Ezt sajnos én nem tudom vállalni.

Tehát, ha szeretnél kritikát kérni:
- írj a chatbe
- neved, oldalad, témája

Másra igazából nincs is szükségem. Ha esetleg bármi kérésed lenne, azt is írd meg mellé. Remélem éltek a lehetőséggel, én már nagyon várom az első alanyom.

Így zárszóként pedig leszögezném: tudom, hogy az én oldalam sem tökéletes, de általában megtalálom a hibát és a szépséget is egy - egy lapban, így mindkettővel fogtok találkozni a kritika során. Nem vagyok az az ember, aki porig alázza a másik munkáját, kíméletes leszek, de mégis őszinte.

Puszi,
Ninaa

You Might Also Like

8 megjegyzés

 1. Kedves Ninaa! Ez egy nagyon kedves felajánlás és szeretnék élni vele. Blogom címe: https://zimanko.blogspot.com. Házi kence, életmód, fenntarthatóság témakörökben írok. :) Ha tudod vállalni, előre is köszönöm szépen!

  VálaszTörlés
 2. Nem látom a chartet telefonon >< Szeretnék kritikát kérni amúgy :3 Blogom http://glorious-mind.blogspot.hu és a témája hát beautytól kezdve személyes, társadalomkritikára véleményed valami :”D köszi előre is, puszi! <3

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. Kedves Helie!
   A kritikád elkészült. :)
   https://fromninaa.blogspot.com/2018/07/kritika-helie-bookssecretbs.html

   Törlés
 4. Szia Ninaa!
  Szeretnék kérni egy kritikát a blogomról: www.bordahajtogato.gportal.hu
  Személyes jellegű bejegyzések, néha egy-egy véleménykifejtős, tippadós, ajánlód bejegyzés is felkerül.
  Előre is köszönöm!:)♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kathryne!
   A kritikád elkészült. :)
   https://fromninaa.blogspot.com/2018/12/kritika-kathryne-bordahajtogatogp.html

   Törlés

Popular Posts

Rendszeres olvasók

recent posts