2018. június 1., péntek

CIKK | 10 dolog, ami nélkül nem nyár, a nyár

Sziasztok! Jöttem egy újabb bejegyzéssel, ami a nyár legjobb dolgairól szól. 10 pontban írtam össze mindezt, kíváncsi vagyok, hogy Ti milyen dolgok miatt érzitek igazinak a nyarat. 


1. Nekem az első mindenképpen a pancsolás. Strand, tópart, éjszakai fürdőzés bármi, ami vízzel kapcsolatos és élvezhető. Bár nem vagyok teljesen megelégedve az alakommal még is imádok vízközelébe lenni.
2. A pihenés. Persze a felnőttek számára, már a nyár sem pihenő, hiszen dolgozni kell minden nap, vagy aki szerencsés annak más - más időben, de mégis menni kell. Viszont amondó vagyok, hogy nyáron használjuk ki a lehetőségeinket és amikor csak tudunk, kapcsolódjunk ki, pihenjük, élvezzük a jó időt.

3. Fesztivál. Vagy csak koncertek, de az önfeledt bulizás. Ennek is mindenképp itt a helye. Hiszen egy fesztiválon részt kell venni a nyáron. Én egy közelit választok szinte minden évben, bár szívesen eljutnék egyszer egy Wiz Khalifára, de sajnos eddig nem sikerült. Ti hova mentek/mentetek?

4. A nyári kaják. A nyár, nem nyár kukorica nélkül. Imádom a főtt kukoricát és természetesen a dinnye is ilyen. Meg rengeteg gyümölcs: cseresznye, ribizli... stb. Nektek mi a kedvenc kajátok nyáron?

5. Barát / barátnő shopping, fagyinyalás, koktélozás a napsütötte teraszon. Ugye milyen jól hangzik? Főleg, ha van kivel. Na, ti melyiket fogjátok a napokban elkövetni?


6. Sátrazás. Mi általában egy közeli helyen vertünk sátrat, szalonnasütés vagy bográcsozás, rengeteg pia, zene és mind ez a barátaink közt. Figyeljetek arra, hogy olyan helyet válasszatok, ahol senkit sem zavartok!

7. Hahh, sorozatfüggőség. Igen, a nyáron lehet a legjobban darálni. Amikor csak vagy a nagy hőségben és hűsölsz a szobádban, vagyis próbálsz hűsölni, beteszed a kedvenc sorozatod, vagy a kedvenc filmed és csak punnyadsz. Mindenki érezte már ezt, ugye?

8. A nyaralás. Hogy miért írom nyolcadikként? Mert nekem olyan nagy nyaralásom nem igazán volt. Talán a Balatonon voltam egyszer. Sosem adatott meg, hogy eljussak külföldre, amit nagyon bánok, de ha nem, akkor nem. Majd talán egyszer... talán. Remélem.

9. Blog, olvasás, főzés.. bármi ami a hobbid. Egy kis időt ezzel is el kell tölteni. Amikor úgy érzed, hogy már nem tudsz mit csinálni, kezd el valamelyiket és hidd el, élvezni fogod. Én természetesen a blog / webvilág részét imádom. Bár a főzést is bevehetném, mert elég gyatra amit én művelek.

10. A viharok. Utolsó pontként talán ezt írnám. Imádom a viharokat, amikor dörög és villámlik és egyszerűen csak az ablakból nézem, hogy mennyire gyönyörű tud lenni ez az idő. Igen, szeretem. Sőt.. odavagyok érte.+1 Azzal tölteni a legtöbb időt, akit a legjobban szeretsz!

Nektek milyen az igazi nyár? Mik a tervek? Hova mentek, eddig hol voltatok? Osszatok meg velem pár szaftos részletet.

képforrás: weheartit.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése