2018. május 8., kedd

RUHAMUSTRA | Hírességek rossz ruhában a MET - en

Lezajlott a tegnapi napon a 2018 - as MET gála, aminek az idei évi témája a katolikus vallás volt. Ehhez mérten nagyon sokan igazán jó ruhában és a témához illően jelentek meg. Viszont vannak, akik hiába szerettek volna a témához öltözni, sajnos nem jött össze nekik. Nagyon nem. Nézzétek csak.

Lana Del Rey és a Gucci igazán remekül mutatja be nekünk azt, amit fentebb leírtam. Valami nagyon jót szerettek volna, de végül elég giccses, furcsa és szerintem hiába illene a katolikus valláshoz.. csúnya lett a végeredmény. A "szárnyak" Lana fején... inkább nem szeretném tovább kommentálni.

Lana Del Rey (@lanadelrey) által megosztott bejegyzés,
Aztán itt van nekünk Lena Dunham egy Ronald van der Kemp valamiben... Annyira gyönyörű nő lenne, de ebben a ruhának alig nevezhető zsákban eléggé csöves. Vagyis szerintem annak néz ki. A Shrekből bármelyik öreganyót helyettesíthetné. Nem?

Lena Dunham (@lenadunham) által megosztott bejegyzés,


Ami még sokként ért és nagyon ledöbbentett az Selena Gomez volt ebben a Coachban. Most komolyan..? Így kell visszatérni? Hol van a gyönyörű Selenánk, akinek a legtöbb választása jól sikerül.. Ez meg.. annyira előnytelen, kövéríti, még a haja sem áll jól. Megkérdezem még egyszer.. seriously?Cardi B esetében is valami egészen más jut az eszembe, mint a tökéletes megjelenés. Ez a Moschino ruházat egy felfújt és egyben megtöltött csirkére emlékeztet vagy nem is.. egy pávára és ez teljesen tönkre tette számomra Cardi imázsát. Szerintetek is?

Cardi B Official IG (@iamcardib) által megosztott bejegyzés,


Solangeról nem is beszélve. WTF? Komolyan írom nektek, hogy annyira szeretnék valami jót találni Beyoncé húgának a ruhájában, de egyáltalán nem találok. Nem néz ki rosszul, de nem is az igazi, valamiért nem.

Solange (@saintrecords) által megosztott bejegyzés,


Amikor pedig megláttam Shailene Woodleyt, nem ismertem fel. Aztán még gladiátornak is néztem. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele.. bár lehet, hogy a MET gálához illik.. de akkor sem előnyös, szép... vagy jó.


Mutatok még valakit: Cynthia Erivo.. bár a fején a díszek egész jók és a mai divathoz passzolnak, hiszen rengeteg hasonló kreációt láttam már a neten.. de ez akkor sem hasonlít a katolikus valláshoz. Kérlek titeket, hogy ha tudtok egy jó pontot ezen a gyönyörűségen, kérlek, osszátok meg velem.


És ezt kérem Anne Hathaway esetében is. Próbálkozott, de ez a ruha már - már alig passzolt a MET témájához, és annyira kövéríti szegényt, hogy sajnos be kellett állnia a legrosszabbak közé ezzel a ruhával. Én sajnálom a legjobban, mert imádom, mint színésznőt, de úgy látszik a stylestja valamit nagyon elnézett. Egyetértetek velem?Most pedig jöjjenek, azok, akik egyáltalán nem is próbáltak a témához öltözni. Ők a Kardashian & Jenner csajok: Én Kendallt szoktam szeretni és ez sem rossz, de.. mégsem az igazi. Hozták a saját kis megszokott megjelenésüket és ennyi. Még Kim egy kicsit meg is erőltette magát azzal a két kereszttel a ruháján, de mást nem látni... Kylieról pedig nem tudnék semmi jót mondani....

KARDASHIAN JENNER (@kardashjennfam) által megosztott bejegyzés, 

Utoljára pedig mutatnék még valakit. Még egy olyan kreálmányt, amit nem hagyhattam ki a legrosszabb ruhák közül. Ő nem más, mint Zoé Kvaritz egy kihívó, inkább egy sztrippernek való Saint Laurent költeményben lépett elő, ami nem is passzolt az esemény témájához na meg.. Basszus, kurvás. Le kell, hogy írjam. Ribancos az egész. Remélem egyetértetek velem.

Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) által megosztott bejegyzés, 


És (-sel még mindig nem kezdünk mondatot) itt be is fejezem a listámat. Szerintem ezek voltak a legrosszabb megjelenések. Ha nektek is annyira sokkoló volt így első látásra, mint nekem, akkor oké, de ha nem értetek velem egyet, akkor mindenképp írjatok nekem.


Puszi,
Ninaa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése