2017. szeptember 4., hétfő

ZENE | A nyár slágerei

Mivel vége a nyárnak, gondoltam egyet és elhoztam nektek a nyári slágerlistámat, ami szerintem nagyon bizarr lett. Biztosan észre fogjátok venni ti is, hogy miért. Viszont nem is akarom tovább szaporítani a szavakat, jöjjön hát a nyári slágerlistám. Csak úgy.. pontokba szedve.

1. Ki gondolta volna, hogy a Despacito az első helyen fog állni??? Remélem mindenki, mert ez a dal, lehet, hogy sokak számára unalmas, semmit mondó és a falra tudna mászni tőle, de én egyszerűen imádom és szerencsére nem csak én vagyok így vele... lehet, hogy hamarosan el fog felejtődni, de az is meglehet, hogy a Despacito örök lesz. Ti egyébként melyik kategóriába tartoztok? Unjátok? Imádjátok? Falra másztok tőle? Kifutnátok a világból? Vagy esetleg megölnétek azt a személyt, aki ezt lejátssza?


2. Viszont ha még nem unjátok, ahogy én sem, akkor máris jöjjön a második kedvencem a sorból, ami szinte ugyan az, csak egy kicsit felturbózza Justin Bieber hangja. Bár még mindig nem vagyok oda teljesen a srácért, mégis... néha úgy érzem, hogy ez a verzió felülmúlhatná az eredetit.


3. A mai nap anyukám rátalált erre a tökéletességre. Nyugodj békében 2Pac és biztos vagyok abban, hogy a legtöbben azt mondjátok, hogy forog a sírjában.. meg háborogtok, hogy egy ilyen dallal összehozták a királyt, de... nekem nagyon tetszik.


4. Amikor meghallottam ezt a csodát, akkor már egyértelművé vált, hogy be fognak kerülni a listámba. Annyira gyönyörű az, amit ez a két csaj művel, a hangjuk fenomenális, a lányok elbűvölőek és emellett nagyon tehetségesek, szóval azt kell mondjam, nagyon jól összehozták ezt a "mashup" - ot.


5. Már nagyon régóta követem JFla munkásságát és mindig lenyűgöz a hangja, a szépsége, az a kedvesség, ami árad belőle. Nagyon szerettem tőle ezt a feldolgozást is, szóval mindenképp ajánlom figyelmetekbe, ahogy a csatornáját is.


6. Már igazából a számok sem számítanak, mert ezt még csak ma hallottam, de azon nyomban beleszerettem. Pixie Lott hangja elképesztő. Nem csak, hogy szép a csajszi, még tud is valamit. Azt hiszem ideje közelebbről megismernem a munkásságát.


7. Ahogy ideje megemlítenem így hetedikként egy magyar származású csodabogarat is. Egy zongora és más semmi, de a srác lehengerlő és csodálatos. Nagyon kis fura egyébként, ahogy néha néha bemozdul, de ettől még egyedibb lesz Péter. Annak örülök a legjobban, hogy sokan szeretik, nem csak ezt a feldolgozását, hanem az összeset, amit valaha készített


8. Én nem tudom, hogy hány évesek ezek a srácok, de hogy megvettek, az biztos. Annyira jó lett az egész, ahogy felgyorsítanak, ahogy hajlítanak és ahogy énekelnek... és még táncot is lenyomnak. Szerelmes lettem ♥


9. Minions verzió - Amit még nem hagyhatok ki. Szeretem a mesét, szeretek mindent, amiben ezek a kis sárga lények vannak, szóval amikor megláttam, hogy a Despacito is kapott egy minyonos változatot.... ez történt velem: Olyan cuki, hogy belehalok OwO


10. Metál stílusban. Utoljára kedveznék azoknak, akik a rockosabb, metálosabb műfajt részesítik előnyben. Bár nem az én stílusom, van az ismerőseim körében nem egy ember, aki az eredetitől falra mászik, de ezt a feldolgozást még meghallgatja. Szóval, ki szereti? Kezeket fel!10+1. Szexi, vagy nem szexi?

Tudom, most már végképp meguntátok ezt a zenét, az összes feldolgozásával együtt, de azért meséljetek drágáim, hogy tetszett ez a poszt? Na és a zenék? Van köztük olyan muzsika, ami elnyerte a szíveteket? Vagy olyan, amit nem ismertetek? Nektek is sikerülne hasonló listát összeállítani? 

Ígérem, hamarosan jövök az igazi, nyári slágerlistámmal, de ez kihagyhatatlan volt számomra! >.<

6 megjegyzés:

 1. Jaaj a Minion-os változatot imádom! Igazából engem megleptél, 10 (esetleg kevesebb vagy több) különböző számra számítottam ehelyett kaptam egy csomó feldolgozást, én imádom! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor elértem a célom! :3 Hamarosan jön egy normálisabb lista is, de ezt tényleg nem hagyhattam ki és szerintem valamennyire igaz is, hiszen a nyár leginkább erről a dalról szólt! ^^.

   Törlés
 2. Imádtam a listádat! Száz százalékban egyetértek, és örülök hogy van aki még nem unja a Despacitot. Szerintem nálam örökkön örökké végig fogja kísérni az életemet.. :D <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is így érzem jelenleg! Egyelőre semmi nem múlta felül ezt a csodát! ^^. ♥

   Törlés
 3. Szia!
  Nekem egy olyan feldolgozás jött be, amit nem említettél...
  Bár Malinda Cathleen Reese inkább átírta a Google Translate Sings verziójával, de nagyon jó lett. :) Irtó vicces és nem tudom nem meghallgatni újra és újra. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szió!
   Igen, vár pár olyan feldolgozás, amit nem tettem bele a listámba. Volt, amit ki is vettem, mert rájöttem, hogy x nappal ezelőtt hallottam egy jobbat. :D

   Viszont a csajszit, akit említettem meghallgattam és elég vicces. :'DD

   Törlés