2018. június 9., szombat

SZEMÉLYES | Mi történt veled, Ninaa?

Tudjátok miért nem írok általában személyes bejegyzéseket? Azért, mert az életem nem eseménydús. Egy átlagos ember, mint én is, eljár dolgozni / suliba, aztán ha ennek vége, a délutánját vagy pihenéssel tölti, vagy pedig kikapcsolódással. Bár a kettő majdnem ugyan az, mégis szerintem teljesen más.


Hogy nekem hogyan telt a május?
Pontosan úgy, ahogy fentebb leírtam. A reggeli monoton felkelés, a munkába a folyamatos feladatok ellátása, majd a monoton hazafelé út és az utána következő kikapcsolódás. Vagy néha társul mellé egy kis takarítás, látogatás, de általában elég uncsi az életem. Ezért sem írok róla. Hogy mivel tehetném minimálisan érdekessé ezt a posztot? Az első minihaulommal.
Ninaa (@sabineninaa) által megosztott bejegyzés,
Miket vásároltam a Joy - napokon?
Ugye május elején voltak ezek a csodakuponnapok. Nekem sem kellett több, az újságot megvásároltam, a kuponokat kivágtam, többet is mint kellett volna, de általában megállok a minimum keretemnél. Azt, hogy miket vásároltam pedig lentebb találhatjátok.Szép sorban:
- Egy Rimmel London alapozó, világosabb árnyalatban, mint az előző, szintén ettől a márkától, szintén a joy napok vásárlásából. A 25 órám át tartó hatást érzem, de ezt nem írom teljes pozitívként. Nem tudom miért, de kissé tapad, lehet én kenem fel rosszul, de érezni, hogy rajtam van. Az előzőnél ezt nem mondhattam el. Minimális szinten csalódás volt, de valószínűleg használni fogom, mert a színe passzol hozzám. Mivel 50% - os kuponom volt hozzá, így elhozhattam féláron. Úgy emlékszem 3800 ft lett volna, de végül 1400 - at fizettem. Szerintem remek vásárlás volt. Azonban most, hogy nézem, 2500 Ft az ára.. átvertek volna? Bár ugyan annyit fizettem volna akkor is, picivel kevesebbet. Na mindegy, ez annyira nem érvényes. Ugye?

- Dove sampon
Ezt páromékhoz vettem, hogy ha náluk vagyok, akkor legyen. Ezt egyébként csak pluszba vettem és illatra. Úgy voltam vele, hogy mindegy melyik, csak legyen jó az illata és meg is találtam azt, aminek tökéletes az illata. Ez a kék cukiság. 700 Ft helyett 500 Ft - ot fizettem.

- Garnier sampon (és balzsam) - kép lemaradt
Ez a Botanic Therapy mézes illatú sampon és balzsam egyben a kedvencem mostanában. Tényleg isteni, könnyen ki tudom fésülni utána a hajam, az pedig, hogy balzsam is egyben, sokkal jobban tetszik, mint az egyszerű Ultra Doux samponja. Ez is egy próba volt, hiszen az előbb említettet használtam az utóbbi hónapokban, de úgy érzem, le lesz cserélve. Ha jól emlékszem 800 Ft helyett volt 400.

+1 - Az Avonból rendeltem ilyen csokoládé illatú kézkrémet.
Isteni az illata, sokáig lehet érezni, de azt hiszem ha még nekem finom is, másoknak zavaró lehet, meg picit talán tapadok utána, szóval ha ez elfogy nem hiszem, hogy másikat fogok rendelni.

Páromat sem hagyhattam ki:
- Old spice spray és Axe parfüm. Ha jól emlékszem a spray 700 Ft helyett volt 400 és a parfüm 1500 helyett 1200. Ez sem volt túl rossz arány. Megérdemelte, hiszen eljött velem vásárolgatni. Képet nem tudtam készíteni.

Mivel nálunk nem igazán vannak nagyobb boltok, így csak a DM és a Rossmann üzleteket használtam ki. A müllerbe is szívesen benéztem volna, de tudjátok, itt a szombati napokon, amikor el tudtam jutni körülbelül délig voltak nyitva és lusta voltam felkelni. Ezért csak ennyit vásároltam, de nekem teljesen megérte, hiszen a körülbelül 7500Ft helyett, fizettem 4000 Ft - ot. Arra pedig végképp büszke vagyok, hogy nem kapott el a vágy, és vásároltam magam teli rúzsokkal, sminktermékekkel vagy körömlakkokkal. Pedig megtehettem volna, nézegettem is, de... erős voltam!

Nektek mit sikerült vásárolnotok? Írjátok meg nekem kommentbe, vagy csak rakjátok be a blogotok linkjét, amikor erről írtok.
Ennyit szerettem volna most veletek megosztani, remélem örültök ennek a posztnak és a mini haulnak.


Puszi,
Ninaa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése