KPOP | GRLPWR támadás

május 29, 2018

Sziasztok! Mára egy kis kpop bejegyzéssel érkeztem. A mostani kedvenceimet mutatnám meg nektek, mind mind friss husi a maga módján. Remélem találtok köztük olyan előadót, vagy bandát, akiket Ti is megkedveltek.

Vágjunk is bele.

(G)I-DLE - LATATA
A (G)I-DLE csajok elég friss csapat, hiszen még csak múlt hónapban kerültek az idolok világába. A tagokról röviden, Soyeon két tehetségkutató műsorban szerepelt, majd két dala is kijött a későbbiekben (Jelly, Idle Song), Miyeon és Soojin gyakornokok voltak. Minnie, Yuqi és Shuhua különböző projektekben vettek részt, de igazi áttörést mindenkinek a májusban megjelent I am album kislemeze jelentette, a LATATA című daluk. Amit ezzel nyújtottak, az egy rockie (debütáló) csapattól nagyszerű teljesítmény.
HYOLYN - Dally
Már a SISTAR feloszlása előtt is tevékenykedett szólóban a tehetséges Hyolyn, azonban nem tudtuk, hogy ilyesmi dalt és klipet fogunk kapni az énekesnőtől. A Dally egészen más, mint az eddig SISTAR dalok, amit talán nem is kellene annyira csodálnom, hiszen Hyolyn megalapította saját cégét, aminek a neve brid3 lett és ezzel szerintem már a változás szelét is érezni kellett volna. Hyolynt nagyon szerették a rajongók és a Dally című dala emiatt és szexisége, fülbemászó dallama és ritmusa miatt hatalmas sikernek örvend.


AOA - Bingle Bangle
Végre visszatért az AOA, bár Choa kilépése nagy port kavart, de szerintem így is jól teljesít a csapat. Ez az új Bingle bangle daluk igazán fülbemászóra sikeredett, tetszik a klipje, ami kissé játékos, bohókás, de mégis hozza a szokásos AOA szexiséget. Jimin (rapper csajszim) még mindig hatalmas pluszt ad a csapatnak a részeivel. Hallgassátok meg és közben nézzétek a klipet. Teljesen magával ragad és Te is játszani akarsz majd.


Moon Byul - Selfish (feat. Seulgi)
MAMAMOO rappere egy igazán nyárias és, mint az AOA dalánál, fülbemászó zenével debütált szólóként. Ugyanis a csapatban mindenki megmutatja, hogy mit tud egyedül, már a másik három énekes Hwasa, Whee In és Solar is megcsillogtatta tehetségét, de számomra és még szerintem sokaknak Moon Byul szólója volt az, amire iszonyat sokan kíváncsiak voltunk. Talán a kedvencem is, bár Whee In nagyon meglepett, nem tudok köztük választani, bár nem is akarok. Inkább hallgassátok meg Moonstart:


KHAN
Egy fiatal duó, akik nagyon aranyos, táncos dallal dobtak meg minket. A lányok a korábbi The Ark tagjai voltak, akiket akkor még nem ismertem, de most felhívták magukra a figyelmem, mert szerintem az új felállás és ez a debütálás egészen jól sikeredett és igazán megtetszett. Kíváncsi vagyok a továbbiakban, hogyan fognak teljesíteni.


Ki szerette meg valamelyik dalt? Kpoppereket is kérdezem, melyik a kedvence az öt csajszi(banda) közül? Várom a kommenteket.


Puszi,
Ninaa 


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Rendszeres olvasók

recent posts