CIKK | Filmek, amiket látnotok kell #3

május 28, 2018

Sziasztok! Most jönnék egy kis filmvárós poszttal, mert már rég volt ilyen. Hamarosan filmajánlókkal is fogtok találkozni, mert az meg még régebb óta nem volt és nekem hiányzik, na és nektek? Viszont.. előbb a filmvárók, nagyon kíváncsi vagyok, Ti melyiket fogjátok megnézni mindenféleképpen, ajánljatok valamit, ha kimaradt volna. Na, de lássuk az én kedvenceimet:

Fák jú, Tanár úr! 3 - Május 31.
Annyira tetszett az első két része is, még anyum is szerette. A németek igen jókat kaszálhattak ezzel a filmmel. Zeki a legjobb, a tanulók egytől egyig jófejek és tökéletesen játsszák a hülye diák szerepét. Lisi pedig nagyon szerethető karakter. A harmadik részben kíváncsi leszek, hogy Zeki milyen zűrbe keveredik bele és hogy jut ki belőle. Na meg a diákok végül leérettségiznek?


Jézusom ennyi betű. És ennyi szó.Ocean's 8 - Az évszázad átverése - Június 7.
Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway és Rihanna egy filmben? Ha ez a szereplőgárda nem lenne elég meggyőző, akkor nézzétek meg az előzetesét a filmnek, én biztos vagyok benne, hogy alig fogjátok várni a premierjét.Na, ki maradt még életben?

Felhőkarcoló - Június 12.
Dwayne Johnson egy újabb remek filmben kapott főszerepet. Imádom a pasit, talán rá lehet még mondani Johnny Depp mellett, hogy sokoldalú. Halálos iramban filmjei remekek, a Vaianában is hatalmas alakított, a Baywatch vagy a Jumanjit meg sem említem. Most pedig ismét a megmentő erős fickót fogja alakítani az új Felhőkarcoló című filmjében. Nézzétek csak az előzetesét:


Felelsz vagy mersz - Június 21.
A film, amit a legjobban várok. Nagyon tetszik a történet, kissé Végső állomás féle, amit imádok, aztán némi Tükrök részlet is van benne, ami végképp meghozta hozzá a kedvem. Rátett az is egy lapáttal, hogy Lucy Hale a főszereplő és szerintem nagyon jól áll neki ez a szerep is. Ha szeretitek a horrorfilmet, akkor ezt mindenképp lessétek meg.


Túl szexi lány - Június 28.
Utoljára pedig egy kis vígjáték Amy Schumer főszereplésével. Ami még nagyon menő dolog, hogy Michelle Williams és Emily Ratajkowski is benne lesz a filmben, szóval igazán jó dologra számíthatunk. Bár Amy egy remek színésznő, szóval nem csodálom, hogy alig várom ezt. Az pedig szintén jó dolog, hogy mondanivalója is van a filmnek. Az előzeteséből rá is jöttök, hogy mi az:

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Rendszeres olvasók

recent posts