CIKK | Az év legjobb koncertje

május 04, 2018

Úgy érzem, a múlt hónapban, amikor is a Coachella fesztivál zajlott Kaliforniában a Colorado - sivatagban.. azt hiszem átélhettük az év legjobb koncertjét. Mi, akik nem tudtunk ott lenni a helyszínen a youtube csatornán követhettük nyomon, mi történik ott, mások pedig a fesztiválon. Aki rendszeresen követett engem, tudhatja, hogy van egy Beyoncéval foglalkozó rajongói oldalam (itt az önreklámozás ideje) és ott megosztottam a többi fannal, hogy QueenB ezen a fesztiválon fel fog lépni. Április 14 volt az ő ideje, nálunk vasárnap reggelre esett a fellépése. Csak emiatt keltem fel reggel és el is kaptam szerencsésen a Coachella livet, amin volt szerencsém végignézni a Beychellát. Ahogy sokan írták.

 
 
 
Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,
 
 
 
 
 


Előre szólok, valószínűleg elfogult leszek vele kapcsolatban, nem hiába rajongok érte és van róla fansitem. Beyoncé eredetileg tavaly, 2017 - ben lépett volna a Coachella színpadára, viszont állapotosként ezt megtiltották neki, így tolódott egy évet. Szóval tavaly óta csak erre az eseményre várok, bíztam abban, hogy a mi kis fesztiválunkra is ellátogat egyszer.. de ez nem az idei évben lesz sajnos. Az még rátett egy lapáttal a hírre, hogy valszeg az évben kiadnak Jay Z - vel egy közös lemezt, és persze turnéra is indulnak. Folytatják az On the Run - t.

Eltértem a témámtól, szóval térjünk vissza a Coachellára.

Tehát Beyoncé volt az egyik nagy név a fellépők között (The Weeknd, Migos és például Eminem mellett). Azonban ez a hölgyemény olyan bulit csapott, hogy szerintem sosem fogja elfelejteni a világ. Azt általában eljátsza az ilyen neves fellépéseken, hogy újra összehozza a Destinys Child tagokat és elénekelnek pár dalt együtt. Ez most sem volt másképp. Emellett Jay Z is főszerepet kapott egy szám erejéig, a "Deja Vu"  - t énekelték el közösen. Lehetett látni, hogy annak ellenére, hogy Jay megcsalta Beyt, még mindig nagyon szeretik egymást. Dúl a love. Ami még meglepetésként érhetett másokat, Beyoncé testvére, azaz Solange is beugrott egy táncra az énekesnő mellé. A "Get me bodied" című számra tomboltak egy igazán jót. Az egészet még feldobta az is, hogy Beyoncé 100 fekete táncossal dolgozott együtt a műsorán. Az eddigi tíz hölgyeményt felturbózta egy kicsit. Köztük persze voltak zenészek is és a híres ikerpár a Les Twins is nagyban segítette az énekesnő műsorát. Én nagyon szeretem a fiúkat, aki nem ismeri, mindenképp nézzen utánuk. A legjobbak!

 
 
 
 
 
 
@ debtforsurvival által megosztott bejegyzés,
 
 
 
 
 

A listát, amilyen dalokat előadott az énekesnő itt találhatjátok és természetesen a beyonce.com oldalán. Beyoncé ruhái mind - mind tökéletesek voltak, bár az utolsóban bizonyára kényelmetlenül érezte magát, hiszen a melle folyamatosan reflektorfénybe szeretett volna kerülni, de próbálta ezt korrigálni, amit biztos, hogy nem élvezett. Balmain kollekciókban lépett a színpadra, amiről illusztrációk is készültek a Balmain instagram oldalára és természetesen ezek felkerültek a beyonce.com oldalra is. Az énekesnő leginkább a fekete és a sárga kombinációit élvezte, míg a második fellépésén lila ruháiban mutatta meg, hogy mennyire dögös három gyerkőc után, amiért azért sokat is tett.

 
 
 
 
 
 
BALMAIN (@balmain) által megosztott bejegyzés,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BALMAIN (@balmain) által megosztott bejegyzés,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BALMAIN (@balmain) által megosztott bejegyzés,
 
 
 
 
 

Továbbá a fellépésről is sikerült elkapnom egy videót, amit hamarosan fel fogok tölteni a facebook oldalra is, már egyszer sikerült, de letörölték sajnos. Viszont addig is nézzétek meg a facebook oldalt, lájkoljátok, terjesszétek

(nézzétek meg, amíg le nem törlik)

Ha pedig Ti is szeretitek az énekesnőt, akkor tessék lájkolni a facebook oldalt, és többször felnézni a beyonce-knowles.net rajongói oldalra, hogy ne maradjatok le a friss hírekről!

   
    

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Rendszeres olvasók

recent posts