AJÁNLÓ | Zenék, amikről lemaradhattál

április 10, 2018

Körülbelül egy napja adta ki legújabb dalát és egyben kisfilmjét Kesha. Valószínűleg az egész arról szól, ha jól vettem ki a videóklipből és a szövegben, na meg a dal címéből, hogy a "Szerelemre szükségünk van". Az már más kérdés, hogy ki kibe szerelmes, hiszen a klipben egy leszbikus párt láthatunk. Kesha is támogatja a meleg házasságot. Nektek sincs vele problémátok, ugye? Remélem megkapjuk a zenét beszéd nélkül is, mert én imádom.Április 5 - én jelent meg Calvin Harris és Dua Lipa közös dala, ami a One Kiss címre hallgat. Igazán kis hangulatos lett, a nyár egyik kedvence lesz ebben biztos vagyok. Igazi szerelmes, megbolondulós, lazulós zene lett.


Enrique Iglesias nemrégiben tartott nálunk egy nagyszerű koncertet, amiről Eszter oldalán egy kis beszámolót találhattok. A spanyol isten sosem tűnt el igazán a nagyközönség elől, mindig meglepett minket egy - egy újabb közreműködéssel, saját dallal, albummal és ez most sem volt másképp. Egy közreműködésben hallhatjuk őt, én oda meg vissza vagyok érte, na és Ti?


Miley is back, ahogy a dal címe is mutatja "The Bitch Is Back". Kinek hiányzott már a botrányhősnő? Én egyébként mostanában semmi brutál dolgot nem látok nála, szóval kezd visszatérni a szerethető énje. Tetszik ez az "új" zenei stílus is, amit magával hoz. Szóval, tegye fel a kezét, aki szintén így érez.
 

Mit szóltok Drake ütemesebb, minimális szerelemmel, odamondós dalához? Én egyébként szeretem, és azt vettem le, szóljatok, ha tévedek, hogy Rihannának íródott, vagyis a tavalyi kis "románcuk" miatt gondolom ezt. Ti mit szűrtök le belőle?
 

Neked melyik a kedvenced az öt közül?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Rendszeres olvasók

recent posts