AJÁNLÓ | Február bloggere

március 01, 2018


Sziasztok! Ismét elérkezett egy újabb hónap, szóval jöttem a "Hónap bloggere" rovatommal. Hogy ez mit is jelent? Azt, hogy havonta fogtok találkozni valakivel, akit az aktuális hónapban kezdtem el követni, vagy a legtöbbször olvastam, esetleg ha épp nincs újonc a láthatáron, akkor jönnek a veteránok, akikkel már régóta tartom a kapcsolatot.

Most pedig elárulhatom, hogy valaki újoncot választottam. Nemrég kezdett el írni, szóval friss husi a piacon, ő pedig nem más, mint:
Fanni a fanniszalczgruber.com bloggere!

Fanni oldalára pont februárban találtam rá, elkezdtem olvasni a bejegyzéseit és egyszerűen magával ragadott az egész. Az, hogy saját domainnel rendelkezik és nem használ álnevet egy teljesen magabiztos lányt mutat számomra. Több, mint hat hónapja tudhatja magát a bloggerek közt, ezalatt az idő alatt pedig rengeteg baromi jó bejegyzéssel találkoztam nála. Ugye, mint fentebb említettem én még csak a februári hónapban bukkantam rá, de beszippantott. Tetszenek a személyesebb bejegyzései, a véleményei, a különböző cikkek a közösségi médiáról, a fotózásról, a beauty témák és a képek, amiket használ, amiket készítenek, készít.. nagyon ügyes. Csak annyit tudok írni, hogy csak így tovább! Az ő személyisége és az ő oldala, hamarosan nagy sikereket fog szerintem elérni. Az, hogy két nyelven ír, még előrébb viszi őt ebben.

Mindenképpen ajánlatos hozzá benézni.

Puszi,
Ninaa

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Rendszeres olvasók

recent posts