TOPTEN | Golden Globe 2018 legjobb ruhák

január 08, 2018

Sziasztok drágák! A tegnapi nap folyamán lezajlott a 75. Golden Globe díjátadó gála, melyen rengeteg sztár vett részt. A legtöbben, sőt 99% - ban fekete ruhában jelentek meg, hogy kimutassák támogatásukat a Time's Up mozgalom iránt. Hogy mi is ez?

Time's Up egy szervezet összehangolt tiltakozása és Hollywood leghíresebb és legtökéletesebb nők erőfeszítése, hogy az iparban a szexuális zaklatással szembeszálljanak és hangsúlyozzák, mennyit kell még dolgozni és küzdeni a zaklatások ellen. Hollywoodban és azon túl. (forrás)

Kívánom, hogy sikerüljön megakadályozni a film, illetve a zeneiparban az ilyen szexuális zaklatásokat, vagy bármilyen munkáról is legyen szó. 

Viszont, térjünk vissza a posztunk mivoltához. Szóval elhoztam nektek az idei év, szerintem legjobb megjelenéseit. Kíváncsi vagyok, nektek mi a véleményetek a tegnap esti gáláról, a fekete ruhákról és arról a pár kivételről, akik nem csatlakoztak a mozgalomhoz.Az abszolút kedvencem Dakota Johnson és az ő Gucci fantasztikus szettje volt, ami elől elég egyszerű volt, de a háta... istennőként tündökölt a fiatal színésznő. 


A következő abszolút kedvenceim egy sztárpár, akikről szintén nem tudtam levenni a szemem, Jessica Biel és férje Justin Timberlake és persze mindketten Dior ruhában jelentek meg. Jessica csodásan nézett ki, míg Justin szokásához híven elegáns volt.


Hogy kiket imádtam még? Salma Hayeket például, aki még úgy is lélegzetelállítóan festett, hogy egy Balenciaga zárt nyakú, hosszú ujjú ruhában jelent meg az eseményen, természetesen mindez fekete színben pompázott. Az egészet egy Tyler Ellis táskával, Sophia Webster lábbelikkel és Harry Winston nyaklánccal dobtak fel. Mary J Blige szintén a kedvenceim közé tartozik, ő egy Alberta Ferretti estélyiben jelent meg a Golden Globe vörös szőnyegén. Emilia Clarke és az ő egyszerű Miu Miu estélyije is szintén gyönyörű volt. A szettet egy Jimmy Choo cipővel és táskával, valamint Harry Winston nyaklánccal egészítették ki. A következő személy, akinek nagyon tetszett még a megjelenése, az Saoirse Ronan, aki egy Atelier Versace ruhában jelent meg a díjátadó gálán. Christian Louboutin cipellőkkel és Cartier ékszerekkel kiegészítve. Kerry Washington pedig az utolsó a sorban, ő egy csillogó fekete ruhában kápráztatta el az embereket és a ruháját Prabal Gurung tervezte.


Meg kell még említenem Eva Longoriát és az ő majdnem tökéletes megjelenését. Én imádtam a Genny márkájú ruháját. Azt, hogy megmutatta kerekedő pocakját, már alig várom a kis jövevényt. Ami nem tetszett és amiért csak pluszként említem meg, az a haja lenne. Egyszerűen borzasztó, lapos feje van így. Nem áll jól neki. Sajnálom, hogy így alakítják szinte mindig. 


A másik plusz ember, akit még megemlítenék az SJP lett volna, de végül találtam egy különlegesebb, nem a #timesup mozgalomhoz ragaszkodva megjelenő német színésznőt, aki nem más, mint Barbara Meier. Nekem nagyon tetszett a színekben pompázó Eva Poleschinski által készített ruhája.

Egyébként rajta kívül még ketten nem viseltek fekete ruhát, a külföldi sajtószövetség elnöke, Meher Tatna és az amerikai színésznő, Blanca Blanco. Mindketten pirosban jelentek meg.

De még szeretnék megemlíteni pár celebet, akik nem kerültek be ebbe a posztba, de a megjelenésüket imádtam, szóval még szerettem őket is: Emma Watson, Margot Robbie, Laura Marano, Penelope Cruz vagy akár Angelina Jolie, egytől - egyig tündököltek a gálán.

Jamie Chung és Sarah Jessica Parker megjelenéséről nem tudtam dönteni, hogy jó, vagy rossz. Különlegesek voltak, de valamiért furcsák is.

Ennyi lett volna ez a bejegyzés. Nektek kik voltak a kedvenceitek? A vogue oldalán megtaláljátok az összes ruhát! A Golden Globe díjátadó gála eredményeit pedig megnézhetitek a starity oldalán. Csak megsúgom, a hatalmas kis hazugságok minisorozat és színészei taroltak!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Rendszeres olvasók

recent posts