BLOGTIPP | 5+1 ok, amiért hasznosak a közösségi média platformok

január 11, 2018


Sziasztok! Remélem még nincs elegetek a zene, film és sorozatajánlókból, vagy a toplistáimból, de ha mégis, akkor most hoztam nektek egy kis felfrissülést, mert szeretnék írni pár dolgot, amiért megéri használni a közösségi média oldalait.

1. Hirdetések
Természetesen a legelső és a legfontosabb dolog egy blog életében, hogy látogassák, olvasói legyenek az írónak. Erre nincs is jobb módszer, minthogy a facebook, twitter, instagram, pinterest, deviantart, weheartit és még sorolhatnám a jobbnál jobb platformokat, ahol fent lehet a lapunk. Természetesen ezek közül az első három a meghatározó. Hirdess csoportokban, hashtageket használj twitteren és instán, a képfeltöltő oldalakat pedig használd kedvelésekre, ha Te is kreatív lélek vagy, akkor oszd meg ott is a munkáidat.2. Megismerhetsz más bloggereket
.. és ezáltal ők is téged. Sose félj más hirdetéseihez hozzászólni, a véleményed megosztani, hiszen így az első benyomás is jó lesz. Ha Te ismered a blogját, hidd el, ő is meg fogja ismerni a tiédet. Tapasztalat ♥


3. Segítségkérés
Ha elakadtál, ha nem tudod melyik szolgáltatót válaszd, ha nincsenek bejegyzés ötleteid, ezekben mind segítséget kérhetsz a bloggerektől. Ha új dologra vágysz, vagy bármi segítségre, akkor erre itt vannak ezek az oldalak. Főleg a facebook és a blogger csoportok. Ne félj kérdezni, ne féld használni a közösségi médiát.


4. Kollabok létrejöhetnek
Ha találsz egy hasonló témában író bloggert, akkor felkérheted, hogy közösen írjatok valamiről. Vagy vendégbloggereket kereshetsz, feldobja a blogod. Esetleg téged kérhetnek fel, hogy írj egy témáról valakinek. 5. Ötleteket kaphatsz másoktól
Azt hiszem ezt már a "4 ok, amiért olvass másokat" bejegyzésemben is említettem. Ha nincs ötletünk segítséget kérhetünk, mások bejegyzéseiből inspirálódhatunk. Sokszor nekem is egy - egy szóból csillan meg a fejem felett a kis lámpa, hogy hopp.. van egy ötletem. Veletek is volt már ilyen, ugye?


5+1. Barátokat szerezhetünk ♥
Ezt is említettem a fentebb linkelt bejegyzésben. Én a Blogger Közösség csoportban rengeteg új barátra tettem szert, van akikkel napi szinten beszélgetünk és van akivel heti szinten, de persze mindig jönnek az újabb tagok és velük is szeretnék hasonló közeget kialakítani. 

A közeljövőben pedig szeretnék külön - külön is írni a közösségi médiákról, hogy melyiket miért érdemes használni és kinek. Remélem tetszett ez a poszt. Van valami, amit kihagytam? Nyugodtan osszátok meg velem a véleményeteket, és hogy Ti miért tartjátok hasznosnak ezeket az oldalakat.


Puszi,
Ninaa

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Rendszeres olvasók

recent posts