AJÁNLÓ | Filmek a hétvégédre

január 16, 2018


Sziasztok! A múlt hétvégén párommal pihi - pizsis napot tartottunk, így rengeteg filmmel gyarapítottuk listánkat. Vígjátékokban és horror filmekben volt részünk, tudjátok, én mániákus horrorkedvelő vagyok. Lett egy - két kedvencünk, de volt csalódás is. Kíváncsiak vagytok, hogy miket néztünk? Remélem! Jöjjön a lista:A nagyi szeme fénye (megnézem)
A film 2006 - os, szóval elég régi, de egyik haverunk ajánlotta és amit mesélt róla, kénytelenek voltunk megnézni. Előre szólok, gamer és drogos filmről beszélünk. Annyi volt nekünk a gond vele, hogy aki ajánlotta, az elspoilerezte az összes poént benne, így picit talán kevésbé élveztük, mint ha nem tudtunk volna róla. Egyébként a film baromi jó, tele van poénokkal, kevés romantika (végre) és sok drog. Na jó, nem annyira sok. A nagyik is brutálisak, na meg a mátrixos fószer.. ahh.. beteg. A film vége kiszámítható, de ennek ellenére nagyon bejön. Nézzétek meg az előzetest (amit magyarul sajnos nem találtam) és döntsétek el: feldobja a hétvégét?


Rossz anyák karácsonya (megnézem - sajnos még kamerás)
Mivel imádtuk az első részt, alig vártuk, hogy lássuk a másodikat. Már egy ideje kint van, de azóta is csak kamerásan. Nem vagyunk nagy mozisok, így mindig várjuk, mikor lesz tökéletes verzióban fent valahol. Viszont én már nem tudtam ülni a fenekemen, kíváncsi voltam a filmre, így megnéztük. A csajok hozták a formájukat, a szülők nagyon betegek voltak, a karácsonyi hangulatot simán visszahozta. Az előzetesben imádom a poénokat, de nehogy azt higgyétek, hogy csak ennyin lehet röhögni.. DEHOGY! Tele van poénokkal, bulival, kis veszekedéssel, kibabrálással, de legfőképpen szeretettel! Nézzétek meg mindenképpen.Szabadulószoba (megnézem - kamerás)
Kezdjük azzal, ami nem tetszett! Nem néztem utána a kritikáknak, bár azzal tisztában voltam, hogy nem egy tipikus "csak kijutok a szobából és vége" filmre számíthatunk, hiszen ez az előzetesből kiderül. Viszont bíztam benne, hogy több logika és több gondolkozás lesz benne. Sajnos nem. Aki látta már a Fűrész bármelyik részét, az rájön, hogy ez egy gyenge utánzata annak. Ezt pedig a kritikusok is megírták, de mindenkinek leeshetett. Sajnálom, mert szerintem sok mindent ki lehetett volna belőle hozni, például a Kocka filmhez hasonlót. Már régóta keresünk olyan filmeket, mint az. Sajnos ezzel bebuktunk. Nem tetszett. A legrosszabb film, amit a hétvégén láttunk.


Bye Bye Man - A rettegés neve
(megnézem)
A második, ami elment egynek, de többször biztosan nem néznénk már meg, az a Bye Bye Man. Tényleg nem volt annyira rossz film, de voltak benne olyan jelenetek, amiktől a falra tudtam volna mászni, annyira hihetetlennek tűntek. A végén azért elég szépen beindul, van egy kis fordulat, ami miatt tetszett, és az egy - két megugrás (az ijedtségtől) miatt írtam ezt le nektek, de ennek ellenére egyszer nézhetős a film.

Ha kimondod a nevét, vagy ha csak rágondolsz.. eljön érted! Ne mond ki! Ne gondolj rá!


Boldog halálnapot (megnézem - kamerás)
Előzetes alapján is baszott jónak gondoltam a filmet (már bocsánat), de hogy tényleg az volt, az hihetetlen. Imádtam minden percét, hiányzott 50 Cent a csengőhangról, de körülbelül ennyi hibát tudnék felsorolni. A "csattanó" a végén nagyon bejött, mások szerintem nem lepődtek meg annyira, mint én. A kis álarcos fazon, aki mindig megölte a csajt, nem volt félelmetes, bár néhány jelenetben próbálták annak tettetni, de egyáltalán nem mondhatni, hogy beparáztunk volna tőle. Szerintem ennek a filmnek nem is az volt a lényege. Egy jó kis "Horrorra akadva" féle filmben volt részünk (mármint annyiban, hogy vígjáték és pici horror keveréke a Boldog halálnapot). Nekünk nagyon bejött. Remélem meghoztam a kedveteket hozzá!


The Visit (megnézem)
Az utolsó pedig az abszolút kedvencem. Páromnak a legelső film, amit bemutattam az volt a favoritja, de nálam ez a film vitte a pálmát. Ha egyedül néztek volna meg, valószínűleg nem aludtam volna. A mamámhoz pedig egy ideig fel se néztem volna. Ez valóban horror volt a javából és itt is volt egy csattanó a film végén. Szerettem az őrültségét, a titokzatosságát, az éjszakai problémákat, azt, hogy a gyerekek próbáltak kitartani, mert hát mégis csak a "nagyszüleik". Nem tudok erről írni többet, tesómék is megnézték, nekik nem nyerte el a tetszésüket, de nálam... mindent vitt a hétvégén. Lehet, hogy az is közrejátszott az elmémben, hogy a Paranormal Activity rendezőjétől származik a film? Lehet, de egy biztos.. a legjobb film, amit a hétvégén néztünk!


Kíváncsi vagyok, Ti melyik filmet láttátok már és mi a véleményetek róla? Amit pedig nem láttatok még, ahhoz kedvet kaptatok? Írjatok kommentet és boldogítsatok!

Puszi,
Ninaa

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. A rossz anyák karácsonya nekem is várolistás :D biztos hogy a vizsgák után vlgre rászánom magam a filmezésre. :) Jo bejegyzés lett, érdekes filmeket néztetek meg :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^^. Igen, a Rossz anyák karácsonya nagyon jó lett megint. Remélem még terveznek valamit belőle :D Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is :) Majd írj.

      Törlés

Popular Posts

Rendszeres olvasók

recent posts