Zeneajánló | Karácsonyi hangolódás

december 15, 2017

Itt az ideje, hogy tényleg ráhangolódjunk a karácsonyra, ezért elhoztam a kedvenc oldschool és nem oldschool dalaimat erre az alkalomra, szerintem garantált lesz a hangulat és az öröm, a szeretet és a boldogság érzete. Szóval kezdjünk is bele. Talán az első lesz az, amit mindannyian ismerünk, szeretünk és évente akár többször is meghallgatjuk. Nem csak karácsony előtt, hanem amikor kedvünk támad:

Mariah Carey - All I Want For ChristmasAztán itt van még egy klasszikus az egykori legjobb és leghíresebb csajbandától, a Destiny's Childtól a 8 days of Christmas című daluk. Én imá
dom ezt a kissé R'N'B hangulatú zenét, nektek mi a véleményetek róla? Hiányoznak a lányok?


Tényleg elmaradhatatlan ez a sláger is, mely a Last Christmas címet viseli. Bár én inkább Cascadától szoktam hallgatni, talán picit bulizósabb ez, mint az eredeti. Ugye Ti sem hagyjátok ki a karácsonyi hangolódásból?


Sőt, itt van az örök kedvencünk is, a Jingle Bell Rock, amit most a Glee-től hoztam el nektek, szerintem érdemes meghallgatni és utána megnézni a Bajos csajok egyik legemlékezetesebb részét, hiszen a lányok nagyon jól táncoltak rá, de bakiztak párat, aztán... Láttátok már? Esetleg meg fogjátok az évben nézni?


Most kaptok egy olyat, ami számomra kicsit új. Ez Britney Spears egyik karácsonyi dala, amit igazából csak az évben kezdtem el "szarrá" hallgatni, szóval tessék-lássék:


A (szerintem) új popkirálynőnk is hatalmasat alkotott még 2014 - ben, amikor a Santa Tell Me című dalát megjelenítette. Én oda és vissza vagyok érte, remélem ti is szeretitek Ariana Grandét, mert ezt ő alkotta. Gyönyörű.


És, ami szerintem minden évben ott kell legyen a listátokban és a filmet is mindenképpen meg kell néznetek, az a Frozen (Jégvarázs) - Let it Go (Legyen hó) - ja. Én nagyon szeretem a mesefilmet, a karaktereket és a dalt is. Tavaly végig hallgattam minden nyelven és ahh, szerintem megunhatatlan. Nektek is az egyik kedvencetek? Olaf ♥


Az utolsó előtti dalunkat szerintem nem sokan ismeritek, ez a koreai lánybanda egyik leggyönyörűbb karácsonyi hangulatú videója, dala és annyira szeretem. Remélem nektek is meg fog tetszeni a nyelv ellenére, mert hát nem mindenki viseli el a koreai / japán / kínai éneklést, beszédet. Viszont ezt mindenképp meg kell hallgatnotok és a klipet is nézzétek, mert nagyon gyönyörű és hangulatos.
MAMAMOO - MEMORY


Az utolsó, amit úgy gondolok, hogy megéri az évben elindítani az a James Corden által irányított Carpool Karaoke különkiadása, melyben pár hírességgel énekli el az All I Want for Christmas című nótát. Vicces is, hangulatos is és a sztárok is jók. Ezt is vétek kihagyni:


Na, hogy tetszett a válogatásom? Esetleg találtatok újat? Kedvencet? Van még olyan, amit a listába sorolnátok? Írjátok meg nekem kommentben, vagy akár a chatben!
Csóközön!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Rendszeres olvasók

recent posts