CHALLENGE | DISNEY #2

október 13, 2017


Megjöttem a Disney kihívás második fordulójával. Ezek is érdekes kérdések lettek, de dalolászósabb verzióval vegyítve. Ezek most nem az én műfajaim voltak, de próbáltam mindegyikre találni valamit, amit szeretek és tényleg kedvenc, vagy épp nem az. Na, lássunk hozzá:
11. Kedvenc szerelmes dal
Most eszembe jutott pár perverz dolog az Aladdin - Egy új élmény szerelmes daláról. Olvastam valamelyik nap egy cikket, hogy milyenek lennének a Disney sztárok az 50 árnyalat filmben. Aladdint és Jázmint elég durva pózban mutatták be és oda írták, hogy Jázmin megkapta az "Új élményt". Na mindegy. Ettől függetlenül imádom az Aladdin szinte összes dalát, Jinny is nagyon jókat énekel benne, na meg amiket előad. Nagyon tetszik.

12. Kedvenc gonosztevő dal
Haha! Shrek játszik ebben a kihívásban? Mindegy, nekem egyértelműen az "I need a Hero" volt a kedvencem, viszont mivel ez nem igazán Disney, vagyis úgy gondolom, hogy nem az... így ismét egy Aladdin dalhoz fordulok, ami nem is annyira ének, de szerintem amikor Jaffar elkezdi leleplezni Ali valódi énjét, tudjátok, hogy nem igazi herceg, hanem csak egy "csavargó" azt mindig is szerettem. Hallgassátok meg!

13. A legkevésbé kedvelt dal
Az összes nyávogós dal. Nem szerettem sem Hófehérke dalait, sem A hercegnő és a béka dalait, sőt azokat kifejezetten utáltam. Tudom, a Disney leginkább arról szól, hogy a gyerekeket ezzel szórakoztassa és énekeltesse őket, meg hogy ezzel jobban magára hívja a figyelmet, de akkor sem tetszenek. Gyerek szemmel sem voltam oda értük, felnőttként meg.. egyszerűen utálom. Legszívesebben azokat a részeket áttekerném. Tudom, különleges egy nőszemély vagyok. Bocsássatok meg érte! ^^"

14. Kedvenc csók jelenet
Szerintem ilyen nincs. Talán a legkülönlegesebb szintén az Aladdinban volt, de nem tudok olyanról, ami a kedvencem lenne. Viszont itt van egy TOP 25 disney csók jelenet, Ti egyetértetek vele? Én a Karib - tenger kalózait imádtam, de az nem hiszem, hogy ide tartozna, viszont ha igen, akkor ott az összes kis csók jelenetet imádtam. Meg ahogy Elizabeth és Will "összeházasodtak". ♥ ♥ ♥

+ A legérzékibb egyértelműen a Pocahontas - os volt. Hiába nem láttam még ezt a mesefilmet.


15. Az első, amit láttál
Hófehérke és a hét törpe és nagyon - nagyon szerettem! Ének ide vagy oda, szerintem az egyik legszebb és legjobb mese. De pl. a Tom & Jerry - A moziban (ha még nem láttátok, itt az idő, nézzétek meg, indavideóra feltöltötte valaki) című filmjét is ekkor láttam először. Talán itt szerettem a dalokat, sőt.. énekeltem is. Hmm, lehet nem is utálom annyira őket?!

16. Kedvenc klasszikusod
Hófehérke és a hét törpe. Igazából tényleg szeretem minden változatát. A régit, az újat, a modernt, meg a felturbózottat, szóval bármit. Szinte mindegyiket láttam már belőle.

17. Dal, ami mindig a fejedben marad

Nem nézek sok Disneyt, viszont a Jégvarázs a kedvencem és szerintem sosem fogom megunni a "Legyen hó" című dalt.

18. Kedvenc Pixar film
Szerintem, én ebben a kategóriában nem tudok választani. Imádtam a Szörny RT összes részét, az Agymanókat, a Hihetetlen családot, a L'ecsót, a Némó nyomábant vagy a Szenilla nyomábant. Szóval igen, ezeket mind - mind szeretem.

19. Legkevésbé kedvelt Pixar film

Talán a Toy Story.. nem igazán érdekelt sosem.

20. Legjobb folytatás
Hmm. Disney mesékben nem sok folytatást láttam, inkább az élőszereplős filmeket szerettem meg nagyon és a folytatásukat is..

..de ezt majd annál a pontnál fogjátok megtudni, hiszen hamarosan jön a kihívás 3. része még több érdekességgel. Remélem várjátok már. Várom a Ti válaszaitokat, kedvenceiteket, ne habozzatok megosztani velem.

Puszi,
Ninaa

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Rendszeres olvasók

recent posts