BLOG | DESIGN #2 - HELLÓ ŐSZ

október 17, 2017


Sziasztok! Amint látjátok és láthattátok a mai napon rengeteget szenvedtem, hogy valahogy kinézzen az oldal. Az előző kinézetet is imádtam, bár nagyon üres volt. Aztán most jött az ősz, már egy ideje beköszöntött, így elkezdtem agyalni, hogy milyen kinézet legyen fent. Nem akartam ismét másét használni, szóval egy sablont alakítottam át és azt hiszem jól sikerült.

A fejléc egyszerű, de azt hiszem nagyszerű, vagyis nekem igazán tetszik. A színek, mint fentebb említettem az ősz miatt, ősziesek lettek és remélhetőleg átjön a hangulat. Még szeretném feldobni apróságokkal, képekkel, és hasonló dolgok. Ez a holnapi napra marad, mert már elfáradtam. Nyugodtan írjátok meg a véleményeteket kommentben és egy fontos kérdésre szeretném, ha válaszolnátok:

LEGYEN AZ OLDALON CHAT?

Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát. Mára ennyi, de holnap jövök ♥

You Might Also Like

4 megjegyzés

 1. Szép lett, megérte vele dolgoznod. :) Én is szeretnék a sajátomra formálni majd egy sablont, de úgy érzem, erre még bőőőven érnem kell. :D Furcsa a gportál világa után a blogspot, nekem nagyon idegen (pedig már korábban is ismerkedtem vele). Csak így tovább! ;)
  Hogy chat legyen-e, nos szerintem azért jó, ha van. :) Bár megvan a veszélye annak, hogy elveszi a komment szekció lényegét, mert olyankor hajlamosak az emberek azt használni inkább, de emellett előnyei is vannak. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen. Megszenvedtem vele! :D
   Ne aggódj, bele fogsz jönni, először nekem is egy más által készített sablon volt, minimális átalakításokkal. Ez pedig egy alap, egyszerű sablon a bloggertől, de már az én irányításaim alatt, amennyire csak lehetett. Így durván két hónap után jól esik a "saját" hely.

   Még azért sokat kell nekem is erről tanulnom ^^.

   Hajrá, a gportál után minden közeg furcsa lesz. Hehe.
   Puszi.

   Törlés
 2. Szia Ninaa! :)
  Nagyon jó lett az új design, imádom. Nagyon ügyes vagy, nekem nagyon tetszik Ettől az őszi hangulatú fejléctől kedvem támadt gesztenyepürét enni :D
  Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziia Dzseni!
   Gesztenyepürét? :D Az nem tudom, hogy jutott eszedbe, de nyamíí! ♥ Köszönöm amúgy ^^

   Törlés

Popular Posts

Rendszeres olvasók

recent posts