SZEMÉLYES | Furcsa tények rólam #1

augusztus 26, 2017


Sziasztok! Először is szeretném veletek megosztani a kép vicces oldalát. A szemüveg, ami ezen ak épen rajtam van körülbelül akkor lehetett egy hetes. Rá két napra eltörtem. Szépen, a közepénél kettő törtem. Ügyes vagyok ugye? Na mindegy.

A mai poszt pedig rólam fog szólni. Ez úgymond egy régebbi bejegyzésem, amit a gportálos lapomról hoztam át, szóval akinek ismerős, ezért lehet az. Még fogom ezt a témát is bővíteni, szóval fogtok még a furcsaságaimmal, különc életmódommal találkozni. Viszont most már kezdjünk is bele.1. Nem iszok tejet
- A sima tejet sosem szerettem. Amikor általános iskolás voltam, és hozták a napi kakaó vagy tej adagunkat, mindig csak a kakaót ittam meg. Tudom, az is tejből van, de az legalább finom. A tej pedig fúj! Furcsa, hogy pl. müzlivel simán megeszem (néha kerül bele kakaópor... ><) vagy ha tejberizst / grízt készítünk, akkor is finom, de a sima tejet akkor sem iszom meg magába! Undorító!

2. Amelyik étel rosszul néz ki, én nem eszem meg
- Így vagyok például a töltött káposztával, vagy a töltött paprikával... A sztrapacskára rá sem bírok nézni. Ahh, fúj.

3. Döntésképtelen vagyok
- Ezt párom sokat emlegeti. Amikor elmegyünk vásárolni és órák hosszáig keresgélek, de sosem találok jót. Vagy ha valami fontos dologról kell dönteni, nem tudok. Van olyan, hogy megkérdezi, hogy náluk legyünk vagy nálunk, az én válaszom általában: mindegy. Kiakasztom vele és mostanában rám erőlteti, hogy döntsem el. Ezzel csak jót akar tudom, de jajj, én nem szeretek dönteni.

4. A horrorfilmek a kedvenceim, de félek ám
- Ezt a későbbiekben észre fogjátok venni! Rengeteg horrorfilmet láttam már, imádom őket, de utána félek. És a sötétben is félek... és ahh, félek, de imádom. Viszont, csak azokat nézem, ami szellemes, démonos, kézi kamerás, vagyis amiben nincs emberek általi mészárlás, kínzás, gusztustalankodás. Például a "Köpök a sírodra" vagy az "Emberi százlábú" ezek számomra nem horrorfilmek, hanem gyötrelmes órák. Egyiket se láttam, csak olvastam és az előzetesükbe néztem bele, de bőven elég volt.

5. Csikorgás
- Brr, ha eszembe jut már kiráz tőle a hideg. Tudjátok, amikor valaki úgy vágja a húst a tányéron, hogy a kés és a tányér összeér, és csikorog vagy hogy mondjam. Vagy amikor valaki foggal húzza le a kaját a villáról. Most is ráz a hideg, szóval ezzel be is fejezem szerintem.

Nektek van bármilyen furcsa szokásotok? Esetleg azok közül, amiket én felsoroltam?
Ha igen, írjátok meg nekem nyugodtan, nagyon kíváncsi vagyok rá!

You Might Also Like

4 megjegyzés

 1. Szia!

  Jó kis lista. :)
  A horrorfilmeket szerettem, és nézem is őket.
  Pont az ellentéted vagyok, mert addig nem félek, amíg embert trancsíroznak, mészárolnak, kínoznak stb. Amint képbe jön egy szellem, nekem ott végem. Például végignéztem a Köpök a sírodra című filmet, és meg sem kottyant. Aztán másfél éve jött a Paranormal Activity. Na, azóta lámpánál alszom.
  Biztos mazochista vagyok, mert félek a szellemes filmektől, de a Szellemekkel suttogó című sorozatot végig néztem.

  Üdv.: Emilly

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziia Emily!
   Jajj, én a Paranormal Activityt imádom. Ideje újra néznem! :D Tényleg ellentétek vagyunk ebben. A Szellemekkel suttogót viszont még nem néztem, lehet fel kéne jegyeznem a várólistámra? ^^.

   Puszi.

   Törlés
 2. Én is imádom a horrorfilmeket, viszont nem félek akkor se ha nézem, se utánuk. Sajnos még nem láttam olyan horrort amitől félnék. A köpök a sírodra c. filmet megnéztem, gusztustalan volt, sok jelenetnél eltakartam a szemem, mert nem bírtam nézni amik a lánnyal csináltak. Az emberi százlábúba is belenéztem, de ahh. Elég volt, ezeket a filmeket nem tudom miért találták ki de undorító. Pedig amúgy végig nézek bármilyen olyan filmet ami emberkínzással kapcsolatos, de ez sok volt. Viszont ha egy állattal csinálnák azt, na akkor ott vége lenne mindennek, biztos sokk alatt lennék.
  Amúgy furcsa szokás nálam az, hogy ha a bal oldalamon fekszem este akkor mindig a fülemen kell lennie a takarónak csak úgy tudok elaludni.Sokszor van, hogy kivagyok takarózva, főleg nyáron de a takaró a fülemen van, vagy a barátom kezét rakom oda. Ha a jobb oldalamon fekszek akkor mindegy. :DD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor ajánlom a Síri találkozásokat is, ha egyszer lesz kedved, nézd meg! Igazán durva. A Köpök a sírodra és a másik filmmel kapcsolatban teljesen egyet értünk. Nem is tudom, hogy hogyan lehet ilyen beteg agyszüleményt létrehozni. Jajj, olyat én sem szeretek, amikor állatokat kínoznak, vagy valami történik egy állattal >< *pl. Kedvencek temetője ><*

   Az azért tényleg furcsa, ha az egyik füledet letakarod, mikor az egyik oldalad alszok, akkor ha a másik oldaladra fekszel azt miért nem? :'D Én azt nem szeretem, ha a lábam ki van takarva.. elkapja valaki >< hahah...

   Törlés

Popular Posts

Rendszeres olvasók

recent posts